Czekolady firmy Chocolate Bush powstają z najlepszej jakości belgijskiej czekolady i wyłącznie naturalnych składników. (Łączą smaki owoców i wykwintnej czekolady, o 72% zawartości kakao.)
Czekolady są produkowane ręcznie, nie zawierają laktozy, glutenu i CUKRU. Do ich produkcji wykorzystywany jest ksylitol.
Każda z pięciu rodzajów czekolad to 85...
Czekolady firmy Chocolate Bush powstają z najlepszej jakości belgijskiej czekolady i wyłącznie naturalnych składników. (Łączą smaki owoców i wykwintnej czekolady, o 72% zawartości kakao.)
Czekolady są produkowane ręcznie, nie zawierają laktozy, glutenu i CUKRU. Do ich produkcji wykorzystywany jest ksylitol.
Każda z pięciu rodzajów czekolad to 85g przyjemności, naszpikowanej liofilizowanymi owocami: żurawiną, truskawkami i ananasem, wiśniami, brzoskwiniami lub maliną i jeżynami.
Czekolada gorzka bez dodanego cukru, słodzona ksylitolem to ręcznie wykonany produkt, zawierający liofilizowane maliny i jeżyny. Owoce nadają czekoladzie kwaskowaty smak i przepiękny wygląd, są też źródłem witamin.
Czekolada gorzka bez dodanego cukru to produkt wykonywane ręcznie, który nie zawiera laktozy ani glutenu. Liofilizowane owoce truskawki i ananasa nadają czekoladzie słodką nutę i stanowią źródło witamin.
Czekolada gorzka, bez dodanego cukru, słodzona ksylitolem, to ręcznie wykonany produkt zawierający liofilizowane wiśnie oraz ziarna kakaowca. Owoce nadają czekoladzie słodko - kwaśny posmak a prażone ziarna zapewniają chrupkość.
Czekolada gorzka, bez dodanego cukru, słodzona ksylitolem, to ręcznie wykonywany produkt, zawierający liofilizowaną żurawinę. Owoce nadają wyraźnego, kwaśnego charakteru doskonale komponującego się z czekoladą. Tabliczka ma niepowtarzalny wygląd i jest źródłem witamin.
Czekolada gorzka bez dodanego cukru, słodzona ksylitolem, to ręcznie wykonany produkt, zawierający liofilizowane truskawki, brzoskwinie i wiśnie. Owoce nadają czekoladzie słodką nutę i są źródłęm witamin.